Εύβοια: Πλημμύρες και κατολισθήσεις από την «Αθηνά» - Δείτε φωτογραφίες

Εύβοια: Πλημμύρες και κατολισθήσεις από την «Αθηνά» - Δείτε φωτογραφίες

Πλημμυρισμένοι δρόμοι, κατολισθήσεις, διακοπή κυκλοφορίας αφήνει πίσω της η κακοκαιρία «Αθηνά»

euvoia343

Για άλλη μια φορά δοκιμάζεται η Βόρεια Εύβοια.    Τα πάντα σάρωσε στο περασμα της η απίστευτη κακοκαιρία  «Αθηνά» . Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και τα βίντεο του protothema οι ορμητικός χείμαρροι έκαναν την άσφαλτο στην παραλία της κοτσικιας να καταρρεύσει. Μηχανήματα έργου έφτασαν γρήγορα εδώ για να μεταφέρουν τα μπαζα και να ανοίξουν τον δρόμο που οδηγεί από το χωριό στην παραλία.

Σε όλη τη βόρεια Εύβοια υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με κατολισθήσεις που δυσκολεύουν τις μετακινήσεις των μόνιμων κατοίκων, οι οποίοι ζουν στιγμές αγωνίας για το δύσκολο βράδυ που έρχεται.

IMG_6495
IMG_6496
IMG_6497
IMG_6498

euvoia-plimmyres__1_
euvoia-plimmyres__2_



Σημαντικές βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν έως το απόγευμα του Σαββάτου, ιδιαίτερα στην Ανατολική Θεσσαλία και στις Σποράδες. Έως τις 16:30 το απόγευμα ύψη βροχόπτωσης που ξεπερνούν τα 100 χιλιοστά καταγράφονται στους μετεωρολογικούς σταθμούς που βρίσκονται στη Ζαγορά Πηλίου και στη Γλώσσα Σκοπέλου.

μετεο
Κλείσιμο


Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται να δοθεί κατά τη διάρκεια της Κυριακής καθώς, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση. Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν και πάλι σε πολλές περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα, κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, να είναι τοπικά ισχυρά και σε ορισμένες περιπτώσεις να συνοδεύονται από αυξημένη κεραυνική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Μάλιστα στα δυτικά και νότια το χαλάζι ενδέχεται να έχει σχετικά μεγάλο μέγεθος.

Καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στην Αττική, ενώ στις περιοχές που θα δεχθούν σημαντικές ποσότητες βροχής συμπεριλαμβάνονται περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.


Ειδήσεις σήμερα

Σαουδική Αραβία: Δέκα τραυματίες από δύο επιθέσεις με drone σε αεροδρόμιο

Κατέληξαν 65 ασθενείς με κορωνοϊό στη Γερμανία - Σχεδόν 9.000 κρούσματα το προηγούμενο 24ωρο

Καιρός: Με βροχές, καταιγίδες και ισχυρά μποφόρ συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Αθηνά»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης