Κριτική στην ηγεσία του ΠΡΟΠΟ και τον πρωθυπουργό ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την «απρόκλητη - όπως καταγγέλλεται - επίθεση από τα ΜΑΤ», όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, που «είχε ως στόχο τη διάλυση των διαδηλωτών, με τη χρήση δακρυγόνων».
«Σήμερα στη μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας τα ΜΑΤ εξαπέλυσαν επίθεση κατά των διαδηλωτών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε για τον έναν χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά και ενάντια στις φασιστικές επιθέσεις που εκδηλώθηκαν στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και στο Νέο Ηράκλειο».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «ο κ. Θεοδωρικάκος φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα του προκατόχου του, κάτι που δείχνει ότι η στάση του έχει την υπογραφή και την καθοδήγηση του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.