Απόστολος Λύτρας: Όλοι οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι ότι το βιτριόλι σκοτώνει

Απόστολος Λύτρας: Όλοι οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι ότι το βιτριόλι σκοτώνει

«Αν η Ιωάννα δεν πήγαινε στο φαρμακείο, τώρα μπορεί να μη ζούσε» είπε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας

5391976
«Τώρα ήταν ξεκάθαροι όλοι οι γιατροί ότι το βιτριόλι σκοτώνει», είπε ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου κατά την έξοδό του από το δικαστήριο μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης για την επίθεση με βιτριόλι.

Ο Απόστολος Λύτρας ανάφερε, μεταξύ άλλων, ότι η «Ιωάννα ήταν πάρα πολύ τυχερή γιατί κατάφερε και πήγε στο φαρμακείο όπου ξεπλύθηκε αμέσως με νερό και μπόρεσε και πήγε στο νοσοκομείο». «Διαφορετικα», όπως τόνισε «όλοι οι γιατροί είπαν ότι οι πιθανότητες ήταν να μη ζήσει».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λύτρα:

«Η σημερινή ημέρα ήταν μέρα που εξετάστηκαν οι άνθρωποι οι οποίοι περιέθαλψαν την Ιωάννα. Αυτό που ανέφεραν και είναι συγκλονιστικό είναι ότι με βάση τα ευρήματα που υπάρχουν σύμφωνα με τη δικογραφία, η κατηγορούμενη έκανε μετάγγιση του θειικού οξέος δηλαδή πήρε δυο συσκευασίες και τις ένωσε σε μια η οποία είχε πολύ μεγάλο στόμιο διότι στην αγορά πωλείται με μικρό στόμιο για αυτό πέτυχε με μια και μόνο ρίψη το συγκεκριμένο έγκλημα. Τώρα ήταν ξεκάθαροι όλοι ότι το βιτριόλι σκοτώνει.

Σε αυτή την ποσότητα, σε αυτή την πυκνότητα και μάλιστα χαρακτηριστικά είπαν όλοι ότι η Ιωάννα ήταν πάρα πολύ τυχερή γιατί κατάφερε και πήγε στο φαρμακείο όπου ξεπλύθηκε αμέσως με νερό και μπόρεσε και πήγε στο νοσοκομείο. Διαφορετικα είπαν όλοι οι γιατροί ότι οι πιθανότητες ήταν να μη ζήσει. Από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας σε συνδυασμό με την κατάθεση του ιατροδικαστή νομίζω ότι δεν μένει σε κανέναν η παραμικρή αμφιβολία ότι δεν είχε πρόθεση να την βλάψει και να της κάνει μια ζημιά αλλά να την θανατώσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοτικό σχολείο στου Ζωγράφου πλημμύρισε με λύματα! - Δείτε βίντεο

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε 30χρονος ποδοσφαιριστής

Κόντρα Πατούλη - Ντενίση για την καταστροφή των σκηνικών της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης