Μαζί με τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν και 1.200 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις των ουσιών
Μάνος Τσαγκαράκης
Με μια αστραπιαία επιχείρηση που οργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εγκλώβισαν σε μια περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός και επέβαινε ένας Έλληνας και το «ξεσκόνισαν».
Τόσο στο όχημα, όσο και στα σπίτια των δύο υπόπτων, βρέθηκαν συνολικά κατά την διάρκεια της έρευνας 167,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 26 ναρκωτικάχάπια ecstasy, που σκόπευαν να διακινήσουν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν και 1.200 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία στην Χαλκίδα
Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έφοδο με την συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβηςύψους ως 2,50 μέτρων. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας