Τράπεζα της Ελλάδος: Λήγουν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις - Η προκήρυξη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Τράπεζα της Ελλάδος: Λήγουν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις - Η προκήρυξη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Η διαδικασία θα γίνει εξ ολοκλήρου από την Τράπεζα της Ελλάδος, χωρίς την συνδρομή του ΑΣΕΠ

trapezatisellados
Λήγουν σε λίγες ημέρες οι αιτήσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος  για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού μέσω της 1/2021 προκήρυξης.

Η διαδικασία θα γίνει εξ ολοκλήρου από την Τράπεζα, χωρίς την συνδρομή του ΑΣΕΠ και η  προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου.

Το νέο προσωπικό - σύμφωνα με τον κανονισμό της Τράπεζας της Ελλάδος - θα προσληφθεί ως δόκιμο για δυο χρόνια και εν συνεχεία θα υπογράψει σύμβαση αορίστου χρόνου.

Διαβάστε την προκήρυξη, πατώντας ΕΔΩ

Συμπληρώστε την αίτησή σας, πατώντας ΕΔΩ

Η Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει την πλήρωση, κατόπιν επιλογής, τριάντα επτά (37) θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού Καταστήματός της.

Κλείσιμο
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα επικουρείται στο έργο της από την εταιρεία «ICAP People Solutions Ανώνυμη Εταιρεία – Σύμβουλοι Ανθρώπινου Δυναμικού», σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική Προκήρυξη.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 (ώρα Ελλάδος 10:00) μέχρι και την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 (ώρα Ελλάδος 17:00) στον ιστοχώρο της Τράπεζας της Ελλάδος https://www.bankofgreece.gr που είναι διαθέσιμη και η αναλυτική Προκήρυξη.

Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210 3202054, 210 3202058, 210 3202069 και 210 3202094 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 - 14:00).

Όσοι επιλεγούν για πρόσληψη από την Τράπεζα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

-Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

-Πρόσφατο (εκδόσεως μέχρι προ τριών (3) μηνών) Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι και φυγόδικοι.

-Πρόσφατο (εκδόσεως μέχρι προ τριών (3) μηνών) Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου της περιφέρειας του τόπου γέννησής τους.

-Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α’ (για τους Έλληνες άνδρες) και για τους μη έχοντες την ελληνική ιθαγένεια αντίστοιχο πιστοποιητικό κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή πιστοποιητικό ότι δεν υπέχουν υποχρέωση στράτευσης ή ότι έχουν νόμιμα απαλλαγεί.

-Υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπουν στην Τράπεζα να προβεί σε έρευνα των προσωπικών τους στοιχείων εντός του νομίμου πλαισίου προστασίας των προσωπικών δεδομένων, αποκλειστικά για τον εν λόγω σκοπό επεξεργασίας και υπό απόλυτη εμπιστευτικότητα.
 

Ειδήσεις σήμερα:

Η κρίση στο efood: Πώς τα social media γκρεμίζουν κολοσσούς

Καιρός: Ασθενείς βροχές στην Κρήτη μέχρι και το Σάββατο - Ενισχυμένοι βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

«Φωτιά» στις τιμές ενέργειας: Σενάρια τρόμου για πετρέλαιο ακόμα και $200 το βαρέλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης