Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου τηςΘεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής ένα 4χρονο κοριτσάκι, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο, στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο σκύλος δάγκωσε το 4χρονο στο μάγουλο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε συρραφή των δύο τραυμάτων.
Ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη για προληπτικούς λόγους η νοσηλεία του παιδιού, προκειμένου να χορηγηθεί αντιλυσσικός ορός.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου κλήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ..
Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα, αν έχει υποβληθεί μήνυση από πλευράς της οικογένειας της 4χρονης.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.