Προϊστορικό ταξίδι με τους... «Δεινόσαυρους της Ανταρκτικής» στο Πλανητάριο
Πρόκειται για μία φαντασμαγορική προβολή που μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά άνω των 6 ετών - Δεινόσαυροι θα κατακλύσουν την αίθουσα του Ιδρύματος Ευγενίδου
Ποιες ήταν οι συνθήκες στην Παγωμένη Ανταρκτική όταν πάνω της περιπλανιόντουσαν ελεύθεροι οι δεινόσαυροι κι άλλα προϊστορικά ζώα; Ήταν στ’ αλήθεια καταπράσινη η Ανταρκτική, την εποχή εκείνη; Πως η συνεχιζόμενη κλιματική αλλαγή και το λιώσιμο των πάγων έφερε στην επιφάνεια την αλήθεια για την ζωή των δεινοσαύρων;
Σε αυτά και άλλα ενδιαφέροντα ερωτήματα απαντά η υπέροχη ταινία θόλου «Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής», που προβάλλεται αυτήν την περίοδο στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου και η οποία μας προσφέρει ένα εντυπωσιακό ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο στην εποχής της αδιαμφισβήτητης κυριαρχίας των δεινοσαύρων επάνω στη Γη.
Σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Η εντυπωσιακή αυτή προβολή που κατακλύζει τον τεράστιο ημισφαιρικό θόλο του πλανηταρίου με τεράστιους δεινοσαύρους είναι ιδανική για παιδιά 6 ετών και άνω!
Ετοιμαστείτε, βγάλτε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας εδώ κι ελάτε μαζί μας στην πιο διασκεδαστική και ασφαλή επιστροφή σας στα προϊστορικά χρόνια!
Σας περιμένουμε όλες και όλους και σας θυμίζουμε ότι για την ασφάλεια όλων μας είμαστε χώρος Covid free (είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή με πιστοποιητικό νόσησης)».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.