Δύο δυνατοί μετασεισμοί 4,4 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου
Το επίκεντρο το νέου μετασεισμού εντοπίστηκε 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Άρβης
Δυνατός μετασεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23:10, στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Το επίκεντρο το νέου μετασεισμού εντοπίστηκε 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Άρβης, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμήθηκε στα 13,6 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα 37 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, καταγράφηκε νέος μετασεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας