Σεισμός στην Κρήτη: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του Ηρακλείου
Μήνυμα από το 112 έλαβαν στα κινητά τους οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου
Μήνυμα από το 112 έλαβαν στα κινητά τους οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, καθώς μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, καταγράφεται μπαράζ μετασεισμών.
Σύμφωνα με το cretalive.gr στο μήνυμα του 112 που εστάλη στις 15:35 αναφέρονται τα εξής:
“Προειδοποιητικό μήνυμα από το υπουργείο Κλιματικής Κλίσης και Πολιτικής Προστασίας. Ισχυρός σεισμός στην περιοχή σας με σεισμική ακολουθία σε εξέλιξη. Μην μπαίνετε σε κτίρια που έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημιά από τον σεισμό. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών”.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς