Σεισμός στην Κρήτη: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του Ηρακλείου
Μήνυμα από το 112 έλαβαν στα κινητά τους οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου
Μήνυμα από το 112 έλαβαν στα κινητά τους οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, καθώς μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, καταγράφεται μπαράζ μετασεισμών.
Σύμφωνα με το cretalive.gr στο μήνυμα του 112 που εστάλη στις 15:35 αναφέρονται τα εξής:
“Προειδοποιητικό μήνυμα από το υπουργείο Κλιματικής Κλίσης και Πολιτικής Προστασίας. Ισχυρός σεισμός στην περιοχή σας με σεισμική ακολουθία σε εξέλιξη. Μην μπαίνετε σε κτίρια που έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημιά από τον σεισμό. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών”.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.