Με drone που μεταφέρουν… πατίνια και ηλεκτρικά οχήματα το «Voltάρω» στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Με drone που μεταφέρουν… πατίνια και ηλεκτρικά οχήματα το «Voltάρω» στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Η εναέρια μεταφορά προϊόντων αποτελεί μία ακόμη «πράσινη» πρακτική που εφαρμόζεται ήδη στο εξωτερικό - Spinning για  φιλανθρωπικό σκοπό έκαναν ο δήμαρχος και ο υφυπουργός Εσωτερικών

θεσσαλο
Με ηλεκτρικά οχήματα αλλά και μια ξεχωριστή έκπληξη για το κοινό, πραγματοποιείται και φέτος η μεγάλη “πράσινη” γιορτή της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το «Voltάρω 5», την «πράσινη» γιορτή της ηλεκτροκίνησης που διοργανώνουν για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Η φετινή διοργάνωση του «Voltάρω», γίνεται με τη συμμετοχή περισσότερων φορέων και εταιριών από κάθε άλλη χρονιά, με περισσότερα και ακόμη πιο εντυπωσιακά εκθέματα. Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να δει επιβατικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς και μια ευρεία γκάμα από πρωτοποριακά μοντέλα σε ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά scooters και πατίνια ενώ μπορεί να ενημερωθεί για μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση.

Drone μεταφέρει πατίνι στο "Voltarω" - GRTimes.gr


Μάλιστα, τα βλέμματα “μαγνήτισε” η μεταφορά ηλεκτρικών πατινιών από… αέρος με τη χρήση drone, καθώς μπορεί να αξιοποιηθούν στη μεταφορά προϊόντων και αγαθών αφού πέρα από έξυπνη είναι και μια “πράσινη” πρακτική που ήδη εφαρμόζεται σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

δρονε
δρονε1
Κλείσιμο


Στον χώρο του “Voltarω” βρίσκονται και τα νέα ηλεκτρικά οχήματα του δήμου Θεσσαλονίκης, όπως είναι τα 10 πεζού χειριστή, τα οκτώ ηλεκτρικά σάρωθρα για τον καθαρισμό της παραλίας που έρχονται να αντικαταστήσουν τα παλαιά που μετρούν 22 χρόνια χρήσης.

"Voltarω 5" - GRTimes.gr


Το “παρών” στον χώρο γης διοργάνωσης έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης που μαζί με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, έκαναν ποδήλατο “spinning” για φιλανθρωπικό σκοπό.

ποδ
ποδ2


Πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανικές εκλογές: Όλα τα σενάρια για την επόμενη μέρα μετά την εποχή Μέρκελ

Φάκελος Ελπιδοφόρος - Όλο το εκκλησιαστικό και πολιτικό παρασκήνιο

Πληρωμές αναδρομικών: Περιορισμένος ο αριθμός των τελικών δικαιούχων και των ποσών που θα λάβουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης