Αίσιο τέλος στο θρίλερ στο «Ελ. Βενιζέλος»: Προσγειώθηκε με ασφάλεια η πτήση της «Δέλτα»
Το αεροσκάφος παρουσίασε ένδειξη βλάβης στα φρένα ενώ βρισκόταν κατά την έναρξη της διαδικασίας προσγείωσης - Εκτελούσε την πτήση Ατλάντα - Αθήνα με 248 επιβάτες - Κινητοποίηση σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ
Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού τέθηκαν οι αρχές στο αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς αεροσκάφοςτύπου Airbus A333 δήλωσε ένδειξη βλάβης στα φρένα, λίγο πριν από την προσγείωση. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δυνάμεις της τέθηκαν σε κατάσταση full emergency και εφάρμοσαν το σχετικό πρωτόκολλο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Το αεροσκάφος της εταιρείας Δέλτα εκτελούσε την πτήση Ατλάντα - Αθήνα. Επί τόπου έσπευσαν και ασθενοφόρα. Το αεροσκάφος κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια στις 10.56 το πρωί.
Η ένδειξη βλάβηςπου είχε αναφερθεί είναι υπερθέρμανση στα φρένα και η αναφορά στον Πύργο Ελέγχου έγινε λίγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας προσγείωσης. Η πτήση είχε 248 επιβάτες και πλήρωμα.
H εικόνες από το Flightradar με την πορεία του αεροπλάνου και τη θέση του στο «Ελ.Βενιζέλος» μετά την προσγείωση:
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς