Ναρκωτικά - Χανιά Φυτεία με 1.020 χασισόδεντρα στον Αποκόρωνα

Ναρκωτικά - Χανιά Φυτεία με 1.020 χασισόδεντρα στον Αποκόρωνα

Ατέλειωτες ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις για να ξεριζώσουν τη μεγαλύτερη χασισοφυτεία της φετινής χρονιάς

Apokoronas-xasisofyteia
Ατέλειωτες ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις για να ξεριζώσουν τη μεγαλύτερη χασισοφυτεία της φετινής χρονιάς, η οποία εντοπίστηκε δίπλα σε ένα ρέμα κοντά στο νεκροταφείο της κοινότητας Γαβαλοχώρι κατά την διάρκεια εξερεύνησης στην περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, τα ξημερώματα της Πέμπτης!

Στα τρία διαφορετικά επίπεδα που είχαν εκχερσωθεί κατά μήκος του ρέματος, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε., του Τ.Α.Ε. και της Ασφάλειας Χανίων βρήκαν συνολικά 1.020 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν ύψος 3,50 μέτρα! Οι καλλιεργητές αντλούσαν νερό από το ρυάκι για το πότισμά τους, ενώ χρησιμοποιούσαν βιολογικά λιπάσματα για την καλλιέργεια! Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν.

Το ελικόπτερο βρήκε χασισοφυτεία στη Μεσσηνία

Έναν εκχερσωμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο καλλιεργούνταν 26 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,20 μέτρων, εντόπισε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία το ελικόπτερο της Αστυνομίας. Ο πιλότος καθοδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας που εντόπισαν την φυτεία, τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός των καλλιεργητών, για την ταυτοποίηση των οποίων διενεργείται προανάκριση.

Με αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας από αστυνομικούς της Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη ένας Έλληνας που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για χασισοκαλλιέργεια, καθώς διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 40 εκατοστών. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δυο ζυγαριές ακριβείας και ένας τρίφτης κάνναβης και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε συντήρηση ικανότητας αλεξιπτωτιστή-υποβρύχιου καταστροφέα

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης - «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»

Διπλή ασθενής δόνηση 2,8 Ρίχτερ στη Θήβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης