Μυτιλήνη: Ξόδεψαν τα μισά από τα 15.000 ευρώ που έκλεψαν από σπίτι

Εις βάρος των τριών διαρρηκτών  ασκήθηκε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία

Μέσα στις πολύ λίγες ώρες που πέρασαν από την στιγμή που εισέβαλαν σε ένα σπίτι στη Μυτιλήνη παραβιάζοντας την είσοδο ώσπου να συλληφθούν, οι τρεις Έλληνες «ποντικοί» φαίνεται ότι πρόλαβαν να ξοδέψουν παραπάνω από το... μισό του μεγάλου χρηματικού ποσού που έκλεψαν!

Οι δράστες τρύπωσαν μέρα- μεσημέρι στο σπίτι, όπου πιθανότατα γνώριζαν ότι υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Αφού έκαναν τα πάντα άνω- κάτω, ανακάλυψαν τα «ζεστά» μετρητά ύψους 15.000 ευρώ τα οποία έβαλαν στις τσέπες τους και έφυγαν. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε άμεσα μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα.

Όμως, στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν μόνο 7.150 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Πλέον, οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι διαρρήκτες πρόλαβαν να ξοδέψουν τα υπόλοιπα σχεδόν 8.000 ευρώ και πού, ή αν τα έχουν κρύψει κάπου για να τα πάρουν κάποια άλλη στιγμή. Στο μεταξύ, οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.

Άρπαζε ανταλλακτικά από συνεργεία και αποθήκες

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την κλοπή ενός μοτέρ από την αποθήκη ενός σπιτιού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών ένας 30χρονος Έλληνας, καθώς έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άργους και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε, ενώ κατά την προανάκριση προέκυψε ότι το περασμένο είχε κλέψει και δυο ψυγεία αυτοκινήτων από ένα συνεργείο σε άλλο χωριό. Τα κλεμμένα ψυγεία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του συνεργείου.



Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος της πανδημίας την άνοιξη «βλέπει» ο Γερμανός υπουργός Υγείας

«Elvira»: H Αμερικανίδα «βασίλισσα του σκότους» αποκάλυψε ότι έχει σχέση 19 χρόνια με γυναίκα!

Κεφαλαλγίες: Ένα δημόσιο πρόβλημα υγείας που «κλέβει ημέρες ζωής»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr