Αυξημένη η κίνηση τώρα στους δρόμους - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ στη γέφυρα Καλυφτάκη

Αυξημένη η κίνηση τώρα στους δρόμους - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ στη γέφυρα Καλυφτάκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη γέφυρα Καλυφτάκη, με στόχο την εκτέλεση εργασιών φύτευσης και άρδευσης επί των κλάδων και των κάθετων οδών του Κόμβου - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

kinisi-kalidftaki
Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που βρίσκονται στους δρόμους αυτήν την ώρα, καθώς η κίνηση στο λεκανοπέδιο της Αττικής είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις καταγράφονται επί της λεωφόρου Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στη λεωφόρο Μεσογείων, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη Σταδίου και στην Αλεξάνδρας.

Άκρως αυξημένη η κίνηση και  στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα εισόδου, από τον Ασπρόπυργο μέχρι και το ύψος στο Δαφνί. 

LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

kinisitora-


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Καλυφτάκη

Σημειώνεται ότι από σήμερα (20/9) ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, λόγω εργασιών φύτευσης και άρδευσης επί των κλάδων και των κάθετων οδών του Κόμβου.

Κλείσιμο
Ειδικότερα, από σήμερα έως και αύριο (21/9), από τις 21:00 κάθε ημέρας, έως τις 06:00 κάθε επόμενης θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός, των κλάδων εισόδου κι εξόδου, καθώς και των κάθετων οδών του Α/Κ Καλυφτάκη και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω προσωρινών σημάνσεων στους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Κόμβο Καλυφτάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Bloomberg: Τι λένε κορυφαίοι οικονομολόγοι για την εκτίναξη των τιμών της ενέργειας στην ευρωζώνη

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για φθηνό ρεύμα

Καιρός σήμερα: Πού θα πιάσει 39άρια το θερμόμετρο - Δείτε χάρτη του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης