Κυπαρισσία: Παραδόθηκε στις ολλανδικές Αρχές ο Ρουμάνος πρώην σύντροφος της 42χρονης

Κυπαρισσία: Παραδόθηκε στις ολλανδικές Αρχές ο Ρουμάνος πρώην σύντροφος της 42χρονης

Οδηγήθηκε στις εισαγγελικές Αρχές του   Αϊντχόφεν- Σε διαρκή επικοινωνία βρίσκονται οι ελληνικές διωκτικές αρχές τόσο με την ολλανδική αστυνομία όσο και με τη Europol - Αναμένεται να  κινηθούν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα

kyparissia-arthro
Ένα θρίλερ βρισκόταν σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον 39χρονο Ρουμάνο σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 42χρονης συντρόφου του, Μόνικας Γκιους, η οποία βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στο σπίτι που έμεναν στην Κυπαρισσία.

Ο Ρουμάνος φέρεται να επικοινωνήσε σήμερα το πρωί με τον συνήγορό του, ο οποίος τον έπεισε να παραδοθεί στις ολλανδικές Αρχές. Ο ίδιος απάντησε πως θα πήγαινε τη νυν σύντροφό του στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν, προκειμένου να αναχωρήσει για Βουκουρέστι και στη συνέχεια θε έθετε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών αρχών.

Ωστόσο, αρχικά δεν υπήρχε καμία καταγραφή στο διεθνές σύστημα SIRENE, που ενημερώνει σε real time για τις παραδόσεις ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διεθνή εντάλματα, με συνέπεια οι ελληνικές διωκτικές αρχές να έχουν επικοινωνήσει τόσο με τους Ολλανδούς συναδέλφους τους όσο και με τη Europol, ζητώντας να τους κρατούν σε διαρκή ενημέρωση για το θέμα.

Ωστόσο λίγο μετά επιβεβαιώθηκε πως ο Ρουμάνος παραδόθηκε όπως είχε πει στον συνήγορό του στην ολλανδική Αστυνομία η οποία και τον οδήγησε ενώπιον του εισαγγελέα της πόλης του Αϊντχόφεν. Αυτός και θα επιληφθεί έτσι ώστε να εκτελεστεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης που υπάρχει σε βάρος του Ρουμάνου και έτσι να εκδοθεί αυτός στην Ελλάδα. 

Δικηγόρος 39χρονου: Έχει ήδη παραδοθεί

Ο δικηγόρος του 39χρονου κατηγορούμενου, Βασίλης Νουλέζας, μίλησε νωρίτερα σε εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε πως ο εντολέας του έχει ήδη παραδοθεί στις Αρχές στο αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cec6dg5atv35-se)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Εμβόλια: Χάσμα στην εμβολιαστική κάλυψη ανάμεσα σε περιοχές της Αττικής

EUMED 9: Κρίσιμη σύνοδος με τον Μακρόν στην Αθήνα, μετά τη «βόμβα» της AUKUS

Κρήτη: Τρόμος για 18χρονη στην Κίσσαμο - Δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό - Συνελήφθη 56χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης