Καλλιθέα: Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές σε πάρκινγκ πολυκατοικιών και αυτοκίνητα

Καλλιθέα: Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές σε πάρκινγκ πολυκατοικιών και αυτοκίνητα

Συνελήφθη λίγη ώρα μετά την κλοπή χρηματικού ποσού από ταμειακή μηχανή αρτοποιείου  κι ενώ αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς - Εξιχνιάστηκαν 8 περιπτώσεις κλοπών - Αναζητείται κι ένας συνεργός του

xeiropedes
Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 19χρονος αλλοδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, βία κατά υπαλλήλων, απειλή και εξύβριση. Επίσης, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται αλλοδαπός συνεργός του.

Λίγο πριν τη σύλληψή του, ο 19χρονος είχε προβεί σε κλοπή χρηματικού ποσού από ταμειακή μηχανή αρτοποιείου στην Καλλιθέα. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τον ακινητοποίησαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο 19χρονος με το συνεργό του, τουλάχιστον από το μήνα Αύγουστο του 2020, προέβαιναν σε κλοπές σε χώρους στάθμευσης πολυκατοικιών, οχήματα και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και κυρίως στο Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα.

Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών από χώρους στάθμευσης πολυκατοικιών, δυο κλοπές οχημάτων και μια περίπτωση κλοπής από κατάστημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων συνεχίζεται.

Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ: Όταν αρνητές... της ζώνης ασφαλείας αντιδρούσαν στην υποχρεωτική χρήση της – Βίντεο από το 1984

EUMED 9: Κρίσιμη σύνοδος με τον Μακρόν στην Αθήνα, μετά τη «βόμβα» της AUKUS

«Παιχνίδια ψυχρού πολέμου»: Πως βλέπουν αναλυτές το... χτίσιμο του μετώπου ΗΠΑ-Βρετανίας-Αυστραλίας κατά της Κίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης