«Ρήμαζε» τις κεραίες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας σε Πτολεμαΐδα και Φλώρινα

«Ρήμαζε» τις κεραίες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας σε Πτολεμαΐδα και Φλώρινα

Ο 51χρονος δράστης προκάλεσε συνολικά ζημιές ύψους σχεδόν 20.000 ευρώ

keraies
Μέσα σε 48 ώρες είχε προκαλέσει δυσεπίλυτα προβλήματα στις επικοινωνίες των πολιτών σε περιοχές της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας ένας 51χρονος Έλληνας, ο οποίος έκανε επιδρομή στις κεραίες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και λεηλατούσε τα τροφοδοτικά συστήματα.

Ο δράστης εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τμήματος Εορδαίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινείται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σε ορεινή περιοχή της Πτολεμαΐδας, υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 24 μπαταρίες και 25 ακροδέκτες μπαταριών χαλκού τα οποία είχε ξηλώσει από τροφοδοτικό σύστημα μιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας προκαλώντας ζημιές ύψους 9.660 ευρώ.

Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκαν πλήθος κλειδιά των σταθμών, αντικλείδια και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Στην πορεία της έρευνας, εξακριβώθηκε ότι και την Δευτέρα είχε «χτυπήσει» άλλη κεραία της ίδιας εταιρείας σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας και είχε αρπάξει 24 συσσωρευτές προκαλώντας και εκεί ζημιές ύψους 9.600 ευρώ.

Οι κλεμμένες μπαταρίες βρέθηκαν κρυμμένες σε μια αποθήκη σε περιοχή της Πέλλας και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους εκπροσώπους της εταιρείας, ενώ ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ: Όταν αρνητές... της ζώνης ασφαλείας αντιδρούσαν στην υποχρεωτική χρήση της – Βίντεο από το 1984

EUMED 9: Κρίσιμη σύνοδος με τον Μακρόν στην Αθήνα, μετά τη «βόμβα» της AUKUS

«Παιχνίδια ψυχρού πολέμου»: Πως βλέπουν αναλυτές το... χτίσιμο του μετώπου ΗΠΑ-Βρετανίας-Αυστραλίας κατά της Κίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης