Επίθεση με βιτριόλι: Συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια φώναζαν «μπράβο» στην Ιωάννα
Ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών
Στα δικαστήρια βρέθηκε σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία τον Μάιο του 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Η Ιωάννα έφτασε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο φορώντας την ειδική μάσκα στο πρόσωπό της και καπέλο.
Έξω από το δικαστήριο την περίμενε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος της φώναζε «μπράβο» και τη χειροκροτούσαν.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.