Λάρισα: Ο κτηνοτρόφος «Ντάλτον» μιλάει για τη συνάντησή του με τον Μητσοτάκη - «Σταμάτησε τις κούρσες για να με χαιρετήσει»

Λάρισα: Ο κτηνοτρόφος «Ντάλτον» μιλάει για τη συνάντησή του με τον Μητσοτάκη - «Σταμάτησε τις κούρσες για να με χαιρετήσει»

«Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης είναι τιμή του, που σταμάτησε να μιλήσει με έναν κτηνοτρόφο», σχολίασε ο κτηνοτρόφος «Ντάλτον» κ.Αθανάσιος Λέτσιος

mitso98
Για την απρόσμενη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Λάρισα, μίλησε ο κτηνοτρόφος «Ντάλτον» Αθανάσιος Λέτσιος.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στη Λαρίσα, τη Δευτέρα το πρωί, προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο σχολείο στο Δαμάσι και αφού τελείωσε περιηγήθηκε στην περιοχή και μίλησε με κτηνοτρόφους.

Εκεί συνάντησε και τον κτηνοτρόφο «Ντάλτον».

«Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης είναι τιμή του, που σταμάτησε να μιλήσει με έναν κτηνοτρόφο», σχολίασε χαρακτηριστικά o κ.Λέτσιος στην τηλεόραση του ΟΡΕΝ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce9de1htrxs9-se)


«Ημουν με τα γελάδια στα χωράφια εδώ, 100 μ. από την άσφαλτο. Κι αυτός ο άνθρωπος αντίκρισε ένα κοπάδι γελάδια με έναν καβαλάρη με το άλογο, σταμάτησε τις κούρσες για να κατεβεί να με χαιρετήσει», προσέθεσε στη συνέχεια.

«Είδε έναν μεγάλο κτηνοτρόφο και ήθελε να πάρει μια γεύση από την κτηνοτροφία μου», σημείωσε, αναφέροντας πως «εγώ περνούσα και τον χαιρέτησα από μακριά κι εκείνος θεώρησε να σταματήσει να με χαιρετήσει».

«Σταμάτησε για να μιλήσει μαζί μου και δεν ήξερε ότι ήμουν φίλος με τον πατέρα του», εξήγησε ο κτηνοτρόφος. Επίσης, αποκάλυψε πώς προέκυψε το «Ντάλτον».

Ειδήσεις σήμερα:

Met Gala: Η «κατράμι» εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν, η αιθέρια Κένταλ Τζέντερ και η... καουμπόισσα JLo

Το ξέσπασμα της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την προφυλάκιση για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης και το στοιχείο που την «έκαψε»

Fake εμβολιασμοί: Στο μικροσκόπιο «εισαγόμενα» πιστοποιητικά και εργαζόμενοι στους κλειστούς χώρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης