Όπως τόνισε στο cretapost, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστας Τερζάκης, ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφύπνισής της και η 36χρονη έχει επαφή με το περιβάλλον. Παραμένει για νοσηλεία στη ΜΕΘ, ωστόσο πλέον δεν είναι διασωληνωμένη.
Σύμφωνα με τον κ. Τερζάκη το έμβρυο είναι καλά στην υγεία του και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δέκα ημέρες είχε συνεδριάσει το ιατρικό συμβούλιο προκειμένου να προχωρήσουν σε καισαρική τομή, κάτι που όμως τελικά απορρίφθηκε, καθώς οι γιατροί θεώρησαν ότι θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή της.
Η 36χρονη είναι μητέρα 2 ακόμη παιδιών και εργάζεται σε σούπερ μάρκετ στο Ρέθυμνο.
Όπως είπε ο σύζυγός της, ο ίδιος έχει εμβολιαστεί ωστόσο η γυναίκα του θα έκανε το εμβόλιο μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»