Συμμορία «σήκωνε» σπίτια στην Ηλιούπολη - Δύο συλλήψεις, αναζητείται συνεργός

Συμμορία «σήκωνε» σπίτια στην Ηλιούπολη - Δύο συλλήψεις, αναζητείται συνεργός

Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια στην Ηλιούπολη

klopi
Συμμορία που διέπραττε συστηματικά κλοπές από σπίτια στην Ηλιούπολη αποδομήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, δύο Αλβανοί, ηλικίας 26 και 34 ετών, μέλη της συμμορίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφίας και παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται συνεργός τους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τη σύλληψή τους, οι δύο δράστες είχαν αναρριχηθεί, μέσω υδρορροής, σε μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη και αφού ξήλωσαν τα προστατευτικά κάγκελα παραθύρου εισέβαλαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα αντικείμενα και κλειδί αυτοκινήτου.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν και ακινητοποίησαν τους δύο αλλοδαπούς. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο τέλεσης της κλοπής εντόπισαν και το «επιχειρησιακό» αυτοκίνητο της συμμορίας. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων και διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις κλοπών.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, έχουν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και ληστείες.

Ειδήσεις σήμερα

Γονικές παροχές: Αφορολόγητες μεταβιβάσεις ακινήτων και δωρεές χρημάτων από γονείς σε παιδιά

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Έστρωσε εκλογικό χαλί διαψεύδοντας τις πρόωρες κάλπες

Καιρός: Συννεφιά με 30άρια - Δείτε πού θα βρέξει σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης