Τριφυλία: Χειροπέδες σε λαθροκυνηγούς που τεμάχιζαν αγριογούρουνα στην αυλή τους!

Τριφυλία: Χειροπέδες σε λαθροκυνηγούς που τεμάχιζαν αγριογούρουνα στην αυλή τους!

Αστυνομικοί τους τσάκωσαν μετά από καταγγελία που έγινε - Έριχνε μπαλωθιές στον Βόλο και τον συνέλαβαν

agriogourouno-617x400
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θηροφύλακες και οι αστυνομικοί του τμήματος Τριφυλίας που πήγαν στην κοινότητα Αετός το πρωί της Παρασκευής, για να ελέγξουν μια καταγγελία η οποία ανέφερε ότι λαθροκυνηγοί τεμάχιζαν στην αυλή του σπιτιού τους τα αγριογούρουνα που είχαν θηρεύσει παράνομα!

Έκπληκτοι, είδαν ότι οι δυο κυνηγοί βρίσκονταν στην αυλή με το θήραμα, το οποίο είχε ακόμη περασμένη στο λαιμό τη συρμάτινη θηλιά με την οποία είχε θανατωθεί! Έτσι, συνέλαβαν τους λαθροκυνηγούς και έκαναν έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού τους, όπου διαπίστωσαν ότι είχαν τεμαχίσει ήδη άλλα δύο αγριογούρουνα, είχαν γεμίσει με κρέας βάρους δυο ως τριών κιλών καθεμία από 40 σακούλες και τις είχαν τοποθετήσει σε καταψύκτες!

Το αγριογούρουνο και το τεμαχισμένο κρέας κατασχέθηκαν μαζί με το αγροτικό φορτηγάκι των δραστών, μια κυνηγετική καραμπίνα, επτά συρμάτινες θηλιές και συρματόσχοινο που θα χρησιμοποιούσαν για να θηρεύσουν και άλλα ζώα. Σε βάρος των δύο λαθροκυνηγών σχηματίστηκε δικογραφία για πλήθος παραβάσεων του νόμου περί θήρας.

Κυνηγούσε τα… σύννεφα στο Βόλο!

Του έλειπε το -απαγορευμένο- κυνήγι και το έριξε στις… μπαλωθιές ένας Έλληνας στο Βόλο, το απόγευμα της Παρασκευής! Ύστερα από καταγγελία των γειτόνων του, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και κατασχέθηκαν η κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, τρεις γεμιστήρες και 14 φυσίγγια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Πώς έγινε η σύλληψη του ζευγαριού - Βήμα βήμα από την πληροφορία έως τον εντοπισμό τους

«Φύγε, θα μας πάρουν τα παιδιά!» - Σάλος από το βίντεο με τον καβγά ζευγαριού Ελλήνων στη Γερμανία

Ραντουκάνου - Φερνάντεζ 2-0: Στο θρόνο του US Open η 18χρονη Έμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης