Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σε πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ - Δύο προσαγωγές από την Αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σε πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ - Δύο προσαγωγές από την Αστυνομία

Επεισόδια ξεκίνησαν στο ύψος της Αγίας Σοφίας με Τσιμισκή, όταν άτομα που μετέχουν στην πορεία, πέταξαν κροτίδες και φωτοβολίδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις

paok_main
Σε δύο προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά την ένταση που επικράτησε νωρίτερα στην πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού στα γήπεδα.

Η ένταση προκλήθηκε στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν μερίδα διαδηλωτών επιτέθηκε με αντικείμενα, πυρσούς και κροτίδες κατά αστυνομικών που απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν.

H συγκέντρωση 

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται λίγο πριν τις 8 το απόγευμα στην Καμάρα στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για τον αθλονόμο και τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί στα γήπεδα για την πανδημία του κορωνοϊού.

Η πορεία ξεκίνησε με κατεύθυνση προς τα δυτικά και όταν έφτασε στο ύψος της Αγίας Σοφίας με Τσιμισκή, ξεκίνησαν επεισόδια, όταν άτομα που μετέχουν στην πορεία, πέταξαν κροτίδες και φωτοβολίδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στοχοποίησαν επίσης και δημοσιογράφους, τρέχοντας προς το μέρος τους, τραβώντας τους βίντεο με τα κινητά και εκτοξεύοντας απειλές. 

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές κάνοντας χρήση δακρυγόνων. 

Κροτίδες και φωτοβολίδες προς τα ΜΑΤ - GRTimes.gr


Κλείσιμο
Οπαδοί πετούν αντικείμενα σε αστυνομικούς


Νωρίτερα και λίγο μετά την έναρξη της πορείας, μέρος των διαδηλωτών πέταξε διαφορά αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Η ένταση δεν μετατράπηκε σε εκτεταμένα επεισόδια, καθώς κάποιοι από το πλήθος ηρέμησαν τους πιο θερμόαιμους, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έκαναν χρήση χημικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης