Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφάνιση 15χρονου από τα Κύθηρα
Ο αλβανικής καταγωγής έφηβος αγνοείται από την Κυριακή
Αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής ο 15χρονος αλβανικής καταγωγής Ναμίκ Α. που εξαφανίστηκε από τα Κύθηρα.
Ο Ναμίκ Α. έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, κίτρινη μπλούζα και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας