Οι 157 από τους 158 βουλευτές της ΝΔ έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης

Οι 157 από τους 158 βουλευτές της ΝΔ έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι μόνο ένας βουλευτής δεν έχει προσκομίσει τα σχετικά έγγραφα καθώς φέρεται να έχει επικαλεστεί σοβαρότατους λόγους που δικαιολογούν υγειονομικά τον μη εμβολιασμό του

5348868
Εμβολιασμένη ή με πιστοποιητικό νόσησης είναι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΚΟ της πλειοψηφίας από τους 158 βουλευτές οι 157 έχουν βεβαίωση εμβολιασμού ή έχουν πιστοποιητικό που βεβαιώνει νόσηση εντός του τελευταίου εξαμήνου. Οι ίδιες πηγές μιλώντας στο protothema.gr αναφέρουν ότι ένας βουλευτής δεν έχει προσκομίσει τα σχετικά έγγραφα καθώς φέρεται να έχει επικαλεστεί σοβαρότατους λόγους που δικαιολογούν υγειονομικά τον μη εμβολιασμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επόμενη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα γίνει και η σχετική ενημέρωση για τα επικαιροποιημένα στοιχεία της πορείας των εμβολιασμών από τον πρόεδρο του κοινοβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία στοιχεία έδειχναν πως περίπου 6-7 βουλευτές δεν είχαν εμβολιαστεί ή δεν είχαν πιστοποιητικό νόσησης, αριθμός που μειώθηκε μετά τον εμβολιασμό του κ. Παύλου Πολάκη.


Ειδήσεις σήμερα:

Εμβολιασμός εφήβων: Αύξηση 90% στα κρούσματα κορωνοϊού σε ανήλικους από τον Ιούλιο

Βασιλακόπουλος: «Έχουμε χάσει 3 Ελληνόπουλα, κάθε βδομάδα σχεδόν ένα παιδί νοσηλεύεται σε ΜΕΘ»

Μίκης Θεοδωράκης: Το απίστευτο παρασκήνιο που εκτυλίσσεται στη σκιά του αποχαιρετισμού του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης