Καιρός στην Αθήνα: Ισχυροί άνεμοι έως και επτά μποφόρ, τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά
To Φθινοπωρινό σκηνικό αρχίζει δειλά-δειλά να κάνει την εμφάνισή του
Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού σήμερα στην Αττική.
Ο καιρός στην Αθήνα από νωρίς το πρωί είναι συννεφιασμένος, με αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Η θερμοκρασία σήμερα στο κέντρο της Αθήνας στις τρεις το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε τις σημερινές θερμοκρασίες σε χάρτη του meteo
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.