Ξεκίνησαν το πρωί, οι εμβολιασμοίπολιτών στην εκκλησία της Παναγίας στις Άνω Αρχάνες, ο προαύλιος χώρος της οποίας έχει μετατραπεί από το πρωί σε εμβολιαστικό κέντρο, με δεκάδες πολίτες να σπεύδουν να εμβολιαστούν.
Την σημαντική πρωτοβουλία του εφημέριου του ναού, π. Ανδρέα Καλιοντζάκη, αγκάλιασε από τη πρώτη στιγμή η επιστημονική κοινότητα του Ηρακλείου.
Η από κοινού προσπάθεια της ιατρικής κοινότητας και της εκκλησίας βρήκε ανταπόκριση από τους πολίτες, αρκετοί από τους οποίους δήλωσαν τις προηγούμενες ημέρες πως θα εμβολιαστούν.
Έτσι από το πρωί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής καταφθάνουν στην εκκλησία και εμβολιάζονται.
Ο εμβολιασμός γίνεται με το μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, από κλιμάκιο γιατρών και νοσηλευτών.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.