Λάρισα: Έτοιμος για… πόλεμο ο χασισοκαλλιεργητής!

Λάρισα: Έτοιμος για… πόλεμο ο χασισοκαλλιεργητής!

Καλλιεργούσε κάνναβη και διατηρούσε οπλοστάσιο στο σπίτι του

λαρισα
Τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για έναν Έλληνα που καλλιεργούσε κάνναβη και την διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή των Τεμπών, ήταν αρκετά για να τον συλλάβουν. Όμως, δεν περίμεναν ότι στο σπίτι του θα έβρισκαν και οπλοστάσιο.

Ο δράστης συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευή, μόλις οι αστυνομικοί τον εντόπισαν κοντά στο σπίτι του, όπου καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,26 ως 1,60 μέτρου. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν αρχικά στο σπίτι μία συσκευασία με αποξηραμένα και νωπά φύλλα κάνναβης βάρους 35 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους 5,9 γραμμαρίων και ένας τρίφτης με υπολείμματα ναρκωτικού.

Όμως, η περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι ο χασισοκαλλιεργητής έκρυβε ακόμη ένα αυτόματο πιστόλι με γεμιστήρα, ένα πολεμικό τυφέκιο, δυο ξιφολόγχες, δυο σπάθες, δυο μαχαίρια, έναν κάλυκα οβίδας πυροβόλου τεθωρακισμένου, τρεις κάλυκες φυσιγγίων πολεμικού όπλου και ένα απενεργοποιημένο φυσίγγιο με οβίδα αντιαρματικού όπλου.

Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και 100 ευρώ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Το πιστόλι και το τυφέκιο εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία – Όλα όσα θα ισχύουν

Mad Clip: Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην ευθεία και όχι στη στροφή - Αποκαλυπτικό βίντεο

Καιρός: Ερχονται έντονα καιρικά φαινόμενα από τα δυτικά - Κίνδυνος για πλημμύρες στις καμένες περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης