Μαργαρίτης Σχοινάς: Οι Ευρωπαίοι απορρίπτουμε σθεναρά οποιαδήποτε προσπάθεια εργαλειοποίησης ανθρώπων

Μαργαρίτης Σχοινάς: Οι Ευρωπαίοι απορρίπτουμε σθεναρά οποιαδήποτε προσπάθεια εργαλειοποίησης ανθρώπων

«Δεν μπορούμε και δε θα ανεχτούμε οποιαδήποτε προσπάθεια από τρίτη χώρα να εκμεταλλευτεί την μετανάστευση ως όργανο για να επιτεθεί ή να βλάψει την Ένωσή μας» σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπή

sxinas
Oι Ευρωπαίοι απορρίπτουν οποιαδήποτε προσπάθεια εργαλειοποίησης ανθρώπων για πολιτικούς σκοπούς τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, επισκεπτόμενος τα σύνορα της Λιθουανίας με τη Λευκορωσία.

Ο κ. Σχοινάς επισήμανε ότι «τα σύνορα της Λιθουανίας είναι τα σύνορα της Ευρώπης και η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Λιθουανίας με ενότητα και αλληλεγγύη. Εμείς οι Ευρωπαίοι απορρίπτουμε σθεναρά οποιαδήποτε προσπάθεια για εργαλειοποίηση ανθρώπων και του ανθρώπινου πόνου για πολιτικούς σκοπούς».

«Δεν μπορούμε και δε θα ανεχτούμε οποιαδήποτε προσπάθεια από τρίτη χώρα να εκμεταλλευτεί την μετανάστευση ως όργανο για να επιτεθεί ή να βλάψει την Ένωσή μας» σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής.

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις και μέτρα στήριξης των ευάλωτων θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

Σχολεία: Με δύο self test την εβδομάδα η επιστροφή στα θρανία για ανεμβολίαστους μαθητές, δύο rapid test για τους καθηγητές

Μίκης: Μια μέρα νωρίτερα σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Στον αέρα ακόμη η ταφή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης