Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιάπου ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί στον Ελαιώνα της δυτικής Αττικής.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 7:30 εκδηλώθηκε φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια σε υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν αυτή την ώρα 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται προκειμένου να οριοθετηθούν οι φλόγες.
Λίγο μετά τις 9:30 το μέτωπο της φωτιάς είχε περιοριστεί χάρη στις προσπάθειες της Πυροσβεστικής και πολύ σύντομα αναμένεται να τεθεί υπό έλεγχο.
#Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο επί της οδού Αγίου Πολυκάρπου στην Αθήνα. Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.