Επιβαρύνεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η υγεία της 36χρονης εγκύου η οποία νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.
Το νοσοκομείο έχει τεθεί συνολικά σε πλήρη ετοιμότητα αφού άμεσα φαίνεται ότι αρχίζει η διαδικασία για καισαρική τομή και επέμβαση υψηλού ρίσκου προκειμένου να γεννηθεί άμεσα το νεογνό.
Υπενθυμίζεται πως η 36χρονη διανύει την 24η εβδομάδα κύησης, ενώ υπ’ ατμών βρίσκεται και η Μονάδα Εντατικής Νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, καθώς μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, το νεογνό αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε ειδικό θάλαμο στη Μονάδα.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.