Φωτιά σε περιοχή στην Κυψέληξέσπασε το πρωί του Σαββάτου προκαλώντας την αντίδραση της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πυρκαγιάξέσπασε σε οικοπεδικό χώρο, στην οδό Τροίας στην Κυψέλη στην οποία βρίσκονται οχήματα τα οποίο έχουν και αυτά τυλιχτεί στις φλόγες. Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική.
Μιλώντας στo MEGA κάτοικοι της περιοχής είπαν πως η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 05:30 το πρωί.
Όπως δήλωσε κάτοικος, στον συγκεκριμένο χώρο είχε μπει φωτιά παλαιότερα από τοξικοεξαρτημένους. Το οικόπεδο ανήκει στην Τριάντειο Σχολή ωστόσο εδώ και χρόνια είναι εγκαταλελειμμένο. Μέχρι τώρα δεν έγινε γνωστό το πως προκλήθηκε η φωτιά.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.