Το αισιόδοξο μήνυμα του Μητροπολίτη Nέας Ιωνίας Γαβριήλ προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών

Το αισιόδοξο μήνυμα του Μητροπολίτη Nέας Ιωνίας Γαβριήλ προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών

«Σε μία αβέβαιη και αγχώδη σχολική καθημερινότητα, υπό την σκιά και τον φόβο της πανδημίας, καταφέρατε να κάνετε την υπέρβαση», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης στο μήνυμά του

gavriilnew
Το αισιόδοξο μήνυμά του προς τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων και τις θερμότερες ευχές του για καλή σταδιοδρομία έστειλε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής.

Το αισιόδοξο μήνυμα του Μητροπολίτη N. Ιωνίας Γαβριήλ προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Το μήνυμα του μητροπολίτη:

«Μέσα από την καρδιά μου εκφράζω τις πιο θερμές ευχές για υγεία και μία λαμπρή σταδιοδρομία!

Θερμότατα συγχαρητήρια απευθύνω επίσης προς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας για την συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση που σας προσέφεραν καθ’ όλη την μεγάλη προσπάθειά σας!

Σε μία αβέβαιη και αγχώδη σχολική καθημερινότητα, υπό την σκιά και τον φόβο της πανδημίας, καταφέρατε να κάνετε την υπέρβαση.

Κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, δεν χάσατε την ελπίδα σας. Δεν πτοηθήκατε. Πολεμήσατε τους φόβους σας και διεκδικήσατε τα όνειρά σας.

Κάποιοι μάλιστα από εσάς πετύχατε κάτι φαινομενικά ακατόρθωτο. Καταφέρατε να αριστεύσετε δίχως πρόσβαση σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα. Δίχως πρόσβαση σε μέσα εκπαίδευση και κατάλληλες υποδομές. Κι όλο αυτό δίχως μεμψιμοιρία και απογοήτευση. Σας ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής που μας δίνετε!!

Άξιοι συγχαρητηρίων βεβαίως είστε και όλοι εσείς, που παρά τον μεγάλο αγώνα σας δεν καταφέρατε να έχετε τα ποθητά αποτελέσματα. Μην θλίβεστε και κυρίως μην απελπίζεστε. Η ζωή είναι ένα πολύτιμο δώρο που προσφέρει συνεχώς νέες ευκαιρίες.

Το πραγματικό ταξίδι της ζωής σας τώρα ξεκινάει. Τώρα καλείστε να υπερασπιστείτε τις επιλογές σας!

Το μέλλον ανήκει σε εσάς που πιστεύετε στην ομορφιά των ονείρων σας. Κάντε το καλύτερο!

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλες και όλους ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, δια πρεσβειών της Παναγίας Μητέρας Του, να σας ευλογεί και να σας χαρίζει μία ζωή γεμάτη πρόοδο, γνώση και πολλές επιτυχίες!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης