Λάρισα: Τελευταίο «αντίο» στον πρώην βουλευτή και ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ, Αντώνη Σκυλλάκο

Λάρισα: Τελευταίο «αντίο» στον πρώην βουλευτή και ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ, Αντώνη Σκυλλάκο

Το παρών στην πολιτική κηδεία του Αντώνη Σκυλλάκου έδωσαν ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και άλλα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος

skyllakos-kideia-1
Το τελευταίο «αντίο» είπαν πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς, στον πρώην βουλευτή και ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ, Αντώνη Σκυλλάκο, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 18:00 το απόγευμα, στο λόφο του Μεζούρλου, στη Λάρισα.

 Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, η γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ, Μαρία Γαβαλά, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, περιφερειακός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του ΕΚΛ, Τάσος Τσιαπλές, ο πρόεδρος του ΕΚΛ, Γιάννης Σκόκας, πλήθος στελεχών του ΚΚΕ, καθώς και ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης.

Με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια αποχαιρέτισαν τον Αντώνη Σκυλλάκο οι δύο γιοι του, Ηλίας και Χρήστος. Να σημειωθεί ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Λόφο του Μεζούρλου, τόπο εκτελέσεων εκατοντάδων αγωνιστών και κομμουνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ενώ υπενθυμίζεται ότι αντί στεφάνων, η οικογένεια του στελέχους του ΚΚΕ παρακαλεί να διατεθούν χρήματα ως ένδειξη αλληλεγγύης στο νησί της επανάστασης, την Κούβα και τον λαό της, μέσω του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης. Αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα: 129/001049-98 – ΙΒΑΝ: GR1901101290000012900104998.
skyllakos-kideia-1
skyllakos-kideia-3
skyllakos-kideia-main
Πηγή: onlarissa.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: «Μαύρο» ρεκόρ με 4.608 κρούσματα - 326 οι διασωληνωμένοι, 32 θάνατοι

«Lockdown» για ανεμβολίαστους από 13 Σεπτεμβρίου: Ολα τα μέτρα για μάσκες, rapid test, εργασία και εστίαση

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν διαμηνύουν ότι όλα τα ξένα στρατεύματα πρέπει να φύγουν έως τις 31 Αυγούστου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης