Έγκλημα στη Μεσαρά: Ομολόγησε ο δολοφόνος του 39χρονου - Εργαζόταν για το θύμα ο δράστης

Έγκλημα στη Μεσαρά: Ομολόγησε ο δολοφόνος του 39χρονου - Εργαζόταν για το θύμα ο δράστης

Πρόκειται για Ρουμάνο εργάτη, ο οποίος εμφανιζόταν ως μάρτυρας στο στυγερό έγκλημα που έγινε μπροστά στα μάτια του επτάχρονου παιδιού του κτηνοτρόφου - Συνελήφθη και δεύτερος Ρουμάνος ως συνεργός - Οικονομικούς λόγους και βίαιη συμπεριφορά από το θύμα φέρεται να επικαλέστηκε σαν αίτια ο δράστης

39xronos34
Ενας Ρουμάνος που εργαζόταν για λογαριασμό του 39χρονου στη Μεσαρά είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive.gr, ο  δολοφόνος του.

Ο δράστης φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους φέρεται να επικαλέστηκε ως κίνητρο της δολοφονίας αφενός οικονομικούς λόγους και αφετέρου ότι το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος είχε εμφανιστεί αρχικά ως μάρτυρας του εγκλήματος, λέγοντας ότι άκουσε τους πυροβολισμούς, βγήκε να δει τι συνέβαινε και οι δράστες πυροβόλησαν και προς το μέρος του. Η ιστορία που παρουσίασε όμως, δεν έπεισε τους αστυνομικούς, και στη διάρκεια της ανάκρισης έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ακόμα Ρουμάνος, 31 ετών, τον οποίο ο 27χρονος φιλοξενούσε, συνελήφθη ως συνεργός στην δολοφονία, καθώς προμήθευσε στον φυσικό αυτουργό το φονικό όπλο.  Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο και μαχαίρι.

dolofonia_mesara


Το απόγευμα η κηδεία

Ο 39χρονος κτηνοτρόφος Νίκος Μπιτσακάκης κηδεύεται σήμερα το απόγευμα, ενώ δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της επτάχρονης κόρης του. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος Πετροκεφαλίου.

Ο Νίκος Μπιτσακάκης ή Λαέρτης όπως ήταν το παρατσούκλι του, έπεσε νεκρός από τα πυρά άνδρα που του είχε στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι που διατηρούσε δίπλα στο ποιμνιοστάσιο του.

Κλείσιμο
ktinotrofos2


Ο 39χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του όταν δέχτηκε 5 πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο.

Ο δράστης φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι σε χώρο απέναντι από το σπίτι και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν το θύμα του. 

ktrinotrofos3




Πηγή: Cretapost  cretalive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Μεσαρά: Το απόγευμα η κηδεία του 40χρονου κτηνοτρόφου

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε η Αφροδίτη Μπάρμπα

Από 13 Σεπτεμβρίου τα νέα μέτρα - Τι θα ισχύει για τους ανεμβολίαστους - €10 τα rapid test - Πού απαιτείται μάσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης