Ο 48χρονος οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί, από αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Ο 48χρονος Γεωργιανός πέρασε το κατώφλι των Δικαστηρίων με σκυμμένο το κεφάλι χωρίς να πει λέξη.
Ο Γεωργιανός δολοφόνησε την 56χρονη σύντροφό του με πολλαπλές μαχαιριές στο διαμέρισμα τους στην Ανάληψη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Έπειτα διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο Καραμπουρνάκι.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.