Κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής 77χρονος με κορωνοϊό που νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας, αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα και ακολουθούσε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, που αδρανοποίησε το εμβόλιο.
Είχε εισαχθεί σε κλινική covid του νοσοκομείου στις 30 Ιουλίου, αλλά διασωληνώθηκε στις 10 Αυγούστου, αφού η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»