Ηράκλειο: Ποινική δίωξη σε βάρος του γιατρού για ασέλγεια σε 18χρονο στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ποινική δίωξη σε βάρος του γιατρού για ασέλγεια σε 18χρονο στο Ηράκλειο

Δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας - Παραμένει υπό κράτηση ο γιατρός

doctor
Άναυδη παραένει η ιατρική κοινότητα του Ηρακλείου μετά την είδηση ότι γιατρός συνελήφθη, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες  για ασέλγεια σε βάρος 18χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, o συνήγορος υπεράσπισης του γιατρού Μανώλης Κληρονόμος ανέφερε πως ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, που προσάπτονται σε βάρος του. «Αρνείται με αγανάκτηση και σοκ. Είναι σοκαρισμένος!» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κληρονόμος.

Όπως αποκαλύπτει το τοπικό ενωμερωτικό σάιτ,  ο νεαρός πήγε για εξετάσεις και, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο γιατρός φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του. Ο συγκεκριμένος γιατρός, που  είναι γνωστός στην πόλη, αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει ότι τηρήθηκαν όλες οι επιστημονικές διαδικασίες κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Η μήνυση σε βάρος του έγινε το πρωί της Τρίτης και ακολούθησε η σύλληψή του το βράδυ στον χώρο εργασίας του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια προσβολή και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο κατηγορούμενος  βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Καλπάζει η πανδημία στη χώρα - Ταχεία διασπορά τον Αύγουστο, ανησυχία για την επιστροφή των αδειούχων

Πυρκαγιές: Όλο το πακέτο για τους πυρόπληκτους και τα έργα αποκατάστασης και ανασυγκρότησης - Έως και 150.000 ευρώ στεγαστικό βοήθημα με ένα «κλικ»

Facebook: Έκλεισε εκατοντάδες λογαριασμούς που διέδιδαν «fake news» για τα εμβόλια του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης