Πυρκαγιές: Σήμερα η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα

Πυρκαγιές: Σήμερα η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα

Ο Βασίλης Φιλώρας υπήρξε κορυφαίος τεχνικός στο χώρο των drones - Έχασε την ζωή του στις πυρκαγιές στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

filoras-546
Το τελευταίο «αντίο» αναμένεται να πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 38χρονο Βασίλη Φιλώρα, τον εθελοντή που έχασε την ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία κατά την διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών που ξέσπασαν στην Αττική. Η κατάρρευση της καλωδίωσης της κολόνας του ηλεκτρικού ρεύματος στέρησε τη ζωή στον 38χρονο πατέρα δύο παιδιών.

Ο Βασίλης Φιλώρας υπήρξε τεχνικός στο χώρο των drones και εξειδικευμένος χειριστής που άνοιξε δρόμους σε άλλους. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

«Λενε οτι δεν μπορείς να διαλεξεις πότε ή πως θα πεθάνεις» γράφουν οι συγγενείς και στενοί του φιλοι. Και προσθέτουν: «Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατερας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μερα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. « Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης