Η πολωνική κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στον «συναγερμό» του Κέντρου Συντονισμού Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ERCC), μετά από αίτημα των ελληνικών αρχών για παροχή διεθνούς βοήθειας εξαιτίας της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που δημιουργήθηκε από τις δεκάδες πυρκαγιές στη χώρα μας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το κομβόι έγινε δεκτό από τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, από τον αντιδήμαρχο Σιντικής, Στάθη Ζαπρίδη και τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σερρών, Σωτήρη Δημητράκη, ενώ πολίτες του πρόσφεραν νερά και αναψυκτικά.
Οι Πολωνοί πυροσβέστες θα διανυκτερεύσουν στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη όπου υπάρχουν υποδομές από το Επιμελητήριο το οποίο έχει φροντίσει για φαγητό, νερά και αναψυκτικά. Αύριο το πρωί θα αναχωρήσουν για τα μέτωπα των πυρκαγιών, είτε στην Εύβοια είτε στην Πελοπόννησο.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.