Ηγουμενίτσα: Μετέφεραν δεκάδες σκύλους και γάτες στο εξωτερικό

Ηγουμενίτσα: Μετέφεραν δεκάδες σκύλους και γάτες στο εξωτερικό

75 σκυλιά και 21 γάτες θα μεταφέρονταν στην Γερμανία για υιοθεσία -Ήταν όλα εμβολιασμένα και εφοδιασμένα με τα ειδικά τσιπάκια εντοπισμού και προέρχονταν από καταφύγια αδέσποτων διάφορων Δήμων της χώρας

puppy-woman
Έκπληκτοι έμειναν οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όταν έκαναν έλεγχο σε δυο μικρά βαν τα οποία επρόκειτο να φορτωθούν σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία, αλλά βρέθηκαν υπέρβαρα και ακινητοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής.

Μόλις τα άνοιξαν, αντίκρισαν στο εσωτερικό τους συνολικά 96 ζώα, 75 σκυλιά και 21 γάτες, τα οποία διαπιστώθηκε πως θα μεταφέρονταν στην Γερμανία για υιοθεσία! Μάλιστα, ήταν όλα εμβολιασμένα και εφοδιασμένα με τα ειδικά τσιπάκια εντοπισμού και προέρχονταν από καταφύγια αδέσποτων διάφορων Δήμων της χώρας.

Ωστόσο, δεν υπήρχαν τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα για υιοθεσία που εκδίδονται από τις Κτηνιατρικές υπηρεσίες των περιφερειών από τις οποίες προέρχονταν. Έτσι, σύμφωνα με το thespro.gr, παραμένουν στα βαν τα οποία διαθέτουν κλιματισμό, ώσπου να τα παραλάβουν οι Δήμοι που έχουν κληθεί από το Λιμεναρχείο.

Οι λιμενικοί σχημάτισαν δικογραφία για παράνομη εξαγωγή ζώων σε βάρος δύο ανδρών και δύο γυναικών, που θα μετέφεραν τα ζώα στο εξωτερικό και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Στις φλόγες για έβδομη μέρα η Εύβοια: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Γούβες και Αρτεμίσιο - Κάτοικοι έσωσαν τα χωριά

Μπαρτσελόνα: «Θυσία» ο Μέσι - Γιατί δεν τον κράτησαν οι Καταλανοί - Τα σενάρια για το μέλλον του και η Παρί

Πύρινος εφιάλτης: «Είναι η κλιματική αλλαγή, ηλίθιε!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης