Πήραν τέλος οι μέρες ελευθερίας για έναν φοροφυγά σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, καθώς εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην Πάτρα,από αστυνομικούς της Ασφαλείας.
Όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, ήταν φυγόποινος καθώς είχε καταδικαστεί για φοροδιαφυγή και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Συνέλαβαν φυγόποινο και στη Λέσβο
Από αστυνομικούς της Ασφαλείας συνελήφθη στη Μυτιλήνη ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου του Βορείου Αιγαίου, για κλοπές και πρόκληση φθορών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.