Εμπρησμός στο Πεδίον του Άρεως: Ποια είναι η γυναίκα που διώκεται ποινικά από τις Αρχές

Εμπρησμός στο Πεδίον του Άρεως: Ποια είναι η γυναίκα που διώκεται ποινικά από τις Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

5355106_2
Νεότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το προφίλ της γυναίκας που συνελήφθη χθες για εμπρησμό στο Πεδίον του Άρεως. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει αφγανική ταυτότητα και γεννήθηκε την 01/01/1997. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε εισήλθε στην Ελλάδα, με τις αρχές να αναφέρουν ότι, πιθανότατα, μπήκε στη χώρα από την Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν θεωρείται ότι σχετίζεται με κάποια μορφής οργάνωσης. Την υπόθεσή της έχει αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Όπως είναι γνωστό, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο σε πράγματα στην κατηγορούμενη.

5355103


Υπενθυμίζεται ότι περίπου στις 5:30 το απόγευμα επιχειρήθηκε εμπρησμός -και μάλιστα δύο φορές- στο Πεδίον του Άρεως. Μετά από καταγγελίες περίοικων και διερχόμενων συνελήφθη μια ύποπτη γυναίκα η οποία ανακρίθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Οι φωτιές τέθηκαν υπό έλεγχο καθώς στελέχη της Περιφέρειας επενέβησαν άμεσα με μικρό πυροσβεστικό όχημα το οποίο έχει διατεθεί και ήταν σε επιφυλακή. Στις προσπάθειες κατάσβεσης συνέβαλε καθοριστικά και όχημα της πυροσβεστικής. Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν ο Γ. Πατούλης δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι επιχειρήθηκε να μπει φωτιά στην καρδιά της Αθήνας, στο πάρκο μας. Οφείλουμε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να προβαίνουμε σε καταγγελία κάθε ύποπτης κίνησης. Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη της πυροσβεστικής και της Περιφέρειας Αττικής τα οποία επενέβησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπο έλεγχο πριν πάρει διαστάσεις».

Κλείσιμο
pedion-areos-1


Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο επιχειρηματίας του θεάτρου Άλσος, που βρίσκεται μέσα στο Πεδίον του Άρεως, Ηλίας Μαροσούλης, που μιλώντας στο protothema.gr είπε πως η φωτιά στο Πεδίον του Άρεως είναι προϊόν εμπρησμού. Όπως λέει, μια γυναίκα πέταξε στο Άλσος στουπιά με βενζίνη. Το ένα ήταν μπροστά από την είσοδο του θεάτρου «Αλίκη». Πληροφορίες αναφέορυν ότι ο κ. Μαροσούλης κινητοποιήθηκε άμεσα και με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων περιόρισε άμεσα τη φωτιά, ενώ κάλεσαν σε βοήθεια τις αρχές. Αμέσως μετά έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις. Η γυναίκα συνελήφθη ενώ η φωτιά περιορίστηκε άμεσα.




Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικό βίντεο από το φέρι που φεύγει από Εύβοια: «Δεν γίνεται να είναι πραγματικότητα, σαν ταινία μοιάζει»

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Εντολή εκκένωσης για Λούβρο, Άνω Λούβρο Ολυμπίας και Άσπρα Σπίτια

Πυρκαγιές - Υπουργείο Εσωτερικών: Άμεση χορήγηση 1,5 εκατ. ευρώ σε 17 Δήμους και 5 Περιφέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης