Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: 24χρονη εθελόντρια έσβηνε φωτιές των γειτόνων της την ώρα που καιγόταν το σπίτι της

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: 24χρονη εθελόντρια έσβηνε φωτιές των γειτόνων της την ώρα που καιγόταν το σπίτι της

Για την Ειρήνη Μάλεση η κατάσβεση μιας πυρκαγιάς δεν αποτελεί απλά μια εθελοντική εργασία, αλλά έναν αγώνα με τον πύρινο «γίγαντα» που μοναδικό στόχο έχει την συνέχιση κάθε είδους ζωής

5354431
Αν και είδε το σπίτι της στη φωτιά της Βαρυμπόμπης να γίνεται στάχτες, εκείνη εξακολουθεί και με περίσσιο ηρωισμό να φορά την πράσινη στολή του εθελοντή δασοπυροσβέστη και να ρίχνεται με τους συναδέλφους της στη μάχη με τις φλόγες.

Για την Ειρήνη Μάλεση η κατάσβεση μιας πυρκαγιάς δεν αποτελεί απλά μια εθελοντική εργασία, αλλά έναν αγώνα με τον πύρινο «γίγαντα» που μοναδικό στόχο έχει την συνέχιση κάθε είδους ζωής. Αυτό απέδειξε σε όλους η 24χρονη εθελόντρια και με την στάση της στην φωτιά της Βαρυμπόμπης την Τετάρτη, όπου ενώ έβλεπε το σπίτι της να τυλίγεται στις φλόγες και τα όνειρα της να γίνονται με μιας στάχτη, εκείνη χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της συνέχισε να παλεύει για να σώσει σπίτια και περιουσίες των γειτόνων της.

Η μοναδική στιγμή που επέτρεψε στον εαυτό της να λυγίσει ήταν μόνο την ώρα που το επισκέφτηκε, όχι για να δει τι είχε συμβεί ή τι μπορούσε να σώσει, αλλά για να αφήσει λίγα δάκρυα για τα όσα είχε ζήσει μέσα εκεί μαζί με την οικογένεια της.

Η Ειρήνη Μάλεση βρήκε μάλιστα και το κουράγιο την στιγμή αυτή να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ως ένδειξη συμπαράστασης προς όλους εκείνους εκείνους που τις μέρες αυτές δοκιμάζονται.

Το βίντεο συνοδεύεται και με την ανάρτηση:

«Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί σε όλη την Βαρυμπόμπη και όχι μόνο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω να βλέπεις το σπίτι σου, τις αναμνήσεις σου, τα πάντα να τυλίγονται στις φλόγες και να χάνονται σε μια στιγμή. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ξύπνησα το πρωί και πλέον έχουν γίνει όλα στάχτη. Δεν ξέρω τι να πω, μόνο κουράγιο σε όλους μας και να τελειώσει γρήγορα αυτό το μαρτύριο».



Ειδήσεις σήμερα:

Στα 2.925 τα νέα κρούσματα - 191 οι διασωληνωμένοι, 21 θάνατοι

Βρετανία: «Εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδόσουν την μετάλλαξη Δέλτα», λέει η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Σε πάρκινγκ της Εθνικής οδού διανυκτέρευσαν κάτοικοι της βορειοανατολικής Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης