Αίγιο: Με κλωτσιές στους αστυνομικούς αντιστάθηκαν οι καλλιεργητές τεράστιας χασισοφυτείας

Αίγιο: Με κλωτσιές στους αστυνομικούς αντιστάθηκαν οι καλλιεργητές τεράστιας χασισοφυτείας

Χειροπέδες σε μια Ελληνίδα και τον αλλοδαπό συνεργό της - Η διακίνηση της παραγωγής από τη χασισοφυτεία θα απέφερε στους δράστες περισσότερα από 1.365.000 ευρώ

Aigialeia-xasisofyteia
Την στιγμή που πότιζε τα δενδρύλλια στον χώρο της τεράστιας φυτείας που καλλιεργούσε σε μια περιοχή της Αιγιαλείας, συνελήφθη μια Ελληνίδα από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, οι οποίοι ξετρύπωσαν κρυμμένο σε μια χαράδρα τον αλλοδαπό συνεργό της που προσπάθησε να διαφύγει... κλωτσώντας και σπρώχνοντάς τους!

Τελικά, ακινητοποιήθηκαν και οι δυο και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οργανωμένης φυτείας, η οποία είχε στηθεί σε μια απόκρημνη δασώδη ρεματιά που καλυπτόταν από φυσική βλάστηση, βρέθηκαν 910 δενδρύλλια κάνναβης. Όπως υπολογίζουν οι αστυνομικοί, η διακίνηση της παραγωγής θα απέφερε στους δράστες περισσότερα από 1.365.000 ευρώ!

Στον χώρο της φυτείας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλήθος αντικείμενα, ρούχα και είδη οικιακής χρήσης. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση συμμορίας, καλλιέργεια ναρκωτικών και βία κατά δημοσίων υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων κατά περίπτωση. Οι κατηγορίες βαρύνουν ακόμη ένας συνεργό τους που αναζητείται.

Ειδήσεις σήμερα:
Μάχη με τις φλόγες στην Μέλπεια της Μεσσηνίας - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Μία ανάσα από τον αρχαιολογικό χώρο έπειτα από νέα αναζωπύρωση

«Καμπανάκι» Λέκκα για τις πυρκαγιές: Στους 600 βαθμούς η θερμοκρασία στην Βαρυμπόμπη - «Πυριτιδαποθήκη» όλη η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης