Εύβοια: Μαχαίρωσαν και λήστεψαν τοπικό σύμβουλο

Εύβοια: Μαχαίρωσαν και λήστεψαν τοπικό σύμβουλο

Δράστες ήταν δύο άγνωστοι άνδρες, οι οποίοι τρύπωσαν στην αυλή του σπιτιού του θύματος στην κοινότητα Τριάδα του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων στην Εύβοια και προσπάθησαν να το διαρρήξουν

maxairi
Προς κάθε κατεύθυνση διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας την αιματηρή ληστεία που έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας με θύμα έναν τοπικό σύμβουλο στην κοινότητα Τριάδα του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων στην Εύβοια.

Δράστες ήταν δύο άγνωστοι άνδρες, οι οποίοι τρύπωσαν στην αυλή του σπιτιού του θύματος και προσπάθησαν να το διαρρήξουν. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από τον ένοικο, ο οποίος επιχείρησε να αποτρέψει την εισβολή με αποτέλεσμα οι επίδοξοι διαρρήκτες να τον τραυματίσουν με μαχαίρι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Το θύμα δεν μπορούσε να προβάλλει αντίσταση κι έτσι οι κακοποιοί άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και διέφυγαν με αυτό, σύμφωνα με το eviathema.gr.

Ο τραυματίας κατέφυγε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν στοχοποιήσει τον τοπικό σύμβουλο, ίσως επειδή πίστευαν ότι είχε μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι του.

Επιτέθηκαν σε δυο αδέλφια με μαχαίρια και γροθιές

Την ταυτότητα των δραστών του τραυματισμού δυο νεαρών αδελφών, αλλά και το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, ερευνούν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν τα αδέλφια ηλικίας 19 και 22 χρόνων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, συνεπλάκησαν με τρεις άγνωστους άνδρες, οι οποίοι τραυμάτισαν στην πλάτη με σουγιά τον 19χρονο και χτύπησαν στα πόδια τον 22χρονο. Αν και τα θύματα το αρνούνται, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχαν διαφορές με τους δράστες για ναρκωτικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε επίπεδα-ρεκόρ η ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος λόγω του καύσωνα

Αλλάζουν τα εμβόλια των Pfizer και Moderna για να καλύπτουν και τη μετάλλαξη Δέλτα - Αναπροσαρμόζεται και η τιμή τους

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 3 νεκροί και ένας τραυματίας σε πυροβολισμούς στην Νότια Καρολίνα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης