Λάρισα: Γκρέμισε... βιτρίνα για να κλέψει και συνελήφθη με ναρκωτικά

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας

Μέρα- μεσημέρι διέλυσε την γυάλινη πόρτα της εισόδου ενός ψητοπωλείου στη Λάρισα ένας Έλληνας, ο οποίος τρύπωσε μέσα με βιαστικές κινήσεις και άρπαξε συνολικά 900 ευρώ τα οποία βρήκε μέσα στην ταμειακή μηχανή και στο συρτάρι ενός επίπλου του καταστήματος.

Όμως, δεν πήγε μακριά καθώς εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις μετά την καταγγελία που δέχθηκαν και τον συνέλαβαν σε μικρή απόσταση. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν 17,9 γραμμάρια ηρωίνης, 40 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και 310 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Άρπαξαν κόσμημα από το λαιμό ηλικιωμένης

Αναγνώρισαν τους δράστες της κλοπής που είχε γίνει σε βάρος μιας ηλικιωμένης το μεσημέρι της 29ης Ιουνίου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας. Πρόκειται για δυο Έλληνες οι οποίοι μπήκαν με κάποιο πρόσχημα στο σπίτι της ανυποψίαστης γυναίκας σε χωριό της Ημαθίας, την αιφνιδίασαν, άρπαξαν από το λαιμό της ένα κόσμημα αξίας 300 ευρώ και διέφυγαν με ένα όχημα που είχαν αφήσει έξω από το σπίτι. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 5η θέση Κυρίδου -Μπούρμπου στον τελικό της δίκωπου

Πάτρα: Νύχτα αγωνίας για το πύρινο μέτωπο στη Δροσιά - Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Ελεκίστρα

Μετά από 40 χρόνια, δημόσια έργα χωρίς Μπόμπολα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr