Στην ανάπτυξη κοινών εκπαιδευτικών και ερευνητικών προσπαθειών στους τομείς της περιβαλλοντικής διαχείρισης και της οικολογικής καινοτομίας στοχεύει η συνεργασία που ξεκίνησαν το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), μέσα από σύμφωνο που υπέγραψαν σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Αθανάσιος Σαββάκης και ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, καθηγητής Στυλιανός Κατρανίδης
Όπως επισημάνθηκε τόσο από τον κ. Κατρανίδη, όσο και από τον κ. Σαββάκη, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, έχοντας ήδη αναπτύξει από κοινού μια επιτυχημένη συνεργασία για την παροχή επαγγελματικής κατάρτισης σε θέματα που σχετίζονται με την περιβαλλοντική διαχείριση και την οικολογική καινοτομία στο πλαίσιο του έργου SMecoMP, θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους για την επαγγελματική κατάρτιση και θα την επεκτείνουν σε συναφείς εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες.
Σε συνεργασία μεταξύ τους, οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν παράλληλα τη χρηματοδοτική στήριξη για τυχόν συμφωνημένες δραστηριότητες ή πρωτοβουλίες συνεργασίας και θα συμμετάσχουν στον σχεδιασμό εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σε εξειδικευμένα θέματα, για την εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών του ΣΒΕ ή/και των φοιτητών και φοιτητριών του ΠΑΜΑΚ, αξιοποιώντας, όταν είναι απαραίτητο, την ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου SMecoMP.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.