Μαγνησία: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν βοσκό με σιδερολοστούς

Μαγνησία: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν βοσκό με σιδερολοστούς

Πατέρας και γιος όρμησαν το πρωί της Τρίτης εναντίον του άτυχου 28χρονου και τον χτύπησαν με σιδερολοστούς στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά

astynomia_peripoliko
Πρωτοφανούς βιαιότητας επίθεση εξαπέλυσαν ένας 45χρονος Αλβανός και ο γιος του σε ένα νεαρό Πακιστανό ο οποίος εργάζεται ως βοσκός σε ποιμνιοστάσιο στη Μαγνησία, επειδή προσπάθησε να περάσει με το κοπάδι του από ένα μονοπάτι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους στην περιοχή Κανάλια!

Πατέρας και γιος όρμησαν το πρωί της Τρίτης εναντίον του άτυχου 28χρονου και τον χτύπησαν με σιδερολοστούς στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά! Ο νεαρός βοσκός κατάφερε να συρθεί αιμόφυρτος ως το ποιμνιοστάσιο, όπου κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους του κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.

Για την άγρια επίθεση ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί που αναζητούν τους δράστες, οι οποίοι όμως έχουν εξαφανιστεί περιμένοντας να περάσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 45χρονος Αλβανός είχε προκαλέσει στο παρελθόν έντονους καυγάδες για το συγκεκριμένο μονοπάτι, που υποστηρίζει ότι ανήκει στον χώρο της κατοικίας του, σε αντίθεση με όσους το χρησιμοποιούν που λένε ότι είναι δημόσιο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η πειθώ το μεγαλύτερο όπλο για να χτιστεί το τείχος ανοσίας - Με φειδώ οι περιορισμοί

Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter για την προφυλάκισή του - «Επίδαυρος οι φυλακές της Τρίπολης»

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για πέντε περιφέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης