Βίντεο: Τα πρώτα... μουσικά βήματα του τράπερ που συνελήφθη για ανατινάξεις ΑΤΜ

Βίντεο: Τα πρώτα... μουσικά βήματα του τράπερ που συνελήφθη για ανατινάξεις ΑΤΜ

Όπλα, λεφτά και ακριβά αμάξια «φιγουράρουν» στο Instagram του νεαρού τράπερ

donleon
Ο Don Leon, ένας νεαρός και… φέρελπις τράπερ, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ με τη μέθοδο του Proflaak.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έκανε τα πρώτα του βήματα στην τραπ καθώς δεν είναι αρκετά γνωστός και φαίνεται πως συνδύασε το τραγούδι με την εγκληματική του δράση.

Το προφίλ του στο Instagram που μετράει μόλις 7.000 ακόλουθους είναι γεμάτο με φωτογραφίες από τη σχετιξα άνετη ζωή που έκανε. Σε ένα βίντεο μάλιστα, το οποίο δημοσιεύει το protothema.gr ο νεαρος τραπερ δείχνει το όπλο του, πετάει χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στον δρόμο και αδειάζει τις σφαίρες του τραγουδώντας. Ο ίδιος παράλληλα αναρτούσε φωτογραφίες με όπλα και fullface.

Βίντεο: Τα πρώτα βήματα του νεαρού τραπερ «Don Leon»


Πώς εξαρθρώθηκε η σπείρα των ΑΤΜ

Όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη 22 Ιουλίου όταν ανδρες της Ασφαλειας προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ατόμων. Οι 4 είναι ημεδαποί ηλικίας 22, 25, 26 και 27 ετών και ο πέμπτος 25χρονος αλλοδαπός. Οι τρεις ημεδαποί (22χρονος, 26χρονος και 27χρονος) καθώς και ο 25χρονος αλλοδαπός, εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στην έδρα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, όπου και συνελήφθησαν.

Κλείσιμο
Από την έρευνα προεκυψε ότι οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του έτους 2020, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπρατταν διαρρήξεις Α.Τ.Μ. με εκρηκτικά και εύφλεκτα αέρια, κλοπές ΙΧΕ αυτοκινήτων και χρήσης αυτών για την τέλεση των πράξεων, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, προκειμένου να αποκομίσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστειών, διακεκριμένων κλοπών και απόπειρες αυτών, εκρήξεις κατά συναυτουργία και λοιπές παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, πλαστογραφιών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Επιπρόσθετα ο 25χρονος ημεδαπός κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Το σκεπτικό της Επιτροπής για τον εμβολιασμό των 12-14 - «Πηγή» νέων επιδημικών εξάρσεων τα παιδιά

Μύκονος: Δείτε βίντεο από κορωνοπάρτι σε σκάφος - Σαρώνουν οι έφοδοι του Λιμενικού

Έως και 195 ευρώ θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης